Tonnikala-purjo-paprikapiiras♥
[1]
[2]
[3]
[4]
Pohja:
100 g margariinia
2 ½ vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Täyte:
1 tlk tonnikalaa
paprikaa (n. puolikas paprika)
purjoa
100 g emmentaljuustoa
Maitoseos:
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1 dl kermaa
1 maustemitta suolaa
ripaus valkopippuria
[1] Sekoita pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. [2] Painele taikina vuoan pohjalle ja paista pohjaa 225 asteessa 13-15min. [3] Vatkaa munat, maito ja kerma + mausta seos. [4] Raasta juusto ja pilkkoa paprika ja purjo. Ripottele puolikypsälle pohjalle ja kaada päälle munamaito. [5] Paista vielä n. 20min eli kunnes täyte on hyytynyt.
[1]
[2]
[3]
[4]
Pohja:
100 g margariinia
2 ½ vehnäjauhoja
2 rkl vettä
Täyte:
1 tlk tonnikalaa
paprikaa (n. puolikas paprika)
purjoa
100 g emmentaljuustoa
Maitoseos:
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1 dl kermaa
1 maustemitta suolaa
ripaus valkopippuria
[1] Sekoita pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. [2] Painele taikina vuoan pohjalle ja paista pohjaa 225 asteessa 13-15min. [3] Vatkaa munat, maito ja kerma + mausta seos. [4] Raasta juusto ja pilkkoa paprika ja purjo. Ripottele puolikypsälle pohjalle ja kaada päälle munamaito. [5] Paista vielä n. 20min eli kunnes täyte on hyytynyt.
Eli tohon ohjeeseehan voi sit ite muutella aineita ja niiden määrää; mun toi pohja on kaksinkertanen, muut on suurin piirtein miten ne on tossa reseptissä. Kaikki voi tietty laittaa oman mielen mukaan :-)
Unohdin luonnollisesti kuvata lopulta sen lopputuloksen, mut kaikki voi varmaan kuvitella, miltä toi näyttää hyytyneenä. Ajattelin jakaa tän reseptin teille, koska mun mielestä toi piirakka on hirmu hyvää! :)
Ui vitsi miten hyvältä näyttää! Vois maanataina vapaapäivän kunniaks kokeilla
VastaaPoistaSara - Juu, kannattaa tehdä! Aika namia nimittäin ;)
VastaaPoista