27. toukokuuta 2011

I love baking

Tonnikala-purjo-paprikapiiras♥

[1]
[2]

[3]
[4]

Pohja:
100 g margariinia
2 ½ vehnäjauhoja
2 rkl vettä

Täyte:
1 tlk tonnikalaa
paprikaa (n. puolikas paprika)
purjoa
100 g emmentaljuustoa

Maitoseos:
2 kananmunaa
1 dl maitoa
1 dl kermaa
1 maustemitta suolaa
ripaus valkopippuria

[1] Sekoita pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. [2] Painele taikina vuoan pohjalle ja paista pohjaa 225 asteessa 13-15min. [3] Vatkaa munat, maito ja kerma + mausta seos. [4] Raasta juusto ja pilkkoa paprika ja purjo. Ripottele puolikypsälle pohjalle ja kaada päälle munamaito. [5] Paista vielä n. 20min eli kunnes täyte on hyytynyt.


Eli tohon ohjeeseehan voi sit ite muutella aineita ja niiden määrää; mun toi pohja on kaksinkertanen, muut on suurin piirtein miten ne on tossa reseptissä. Kaikki voi tietty laittaa oman mielen mukaan :-)

Unohdin luonnollisesti kuvata lopulta sen lopputuloksen, mut kaikki voi varmaan kuvitella, miltä toi näyttää hyytyneenä. Ajattelin jakaa tän reseptin teille, koska mun mielestä toi piirakka on hirmu hyvää! :)

2 kommenttia:

  1. Ui vitsi miten hyvältä näyttää! Vois maanataina vapaapäivän kunniaks kokeilla

    VastaaPoista
  2. Sara - Juu, kannattaa tehdä! Aika namia nimittäin ;)

    VastaaPoista