3. huhtikuuta 2011

Black Swan


Tänään me ollaan vihdoin menossa kattomaan toi Black Swan! Tosta on kuultu niin paljon hyvää, että mä odotan tota melkeen ku kuuta nousevaa. :-D Onks teistä moni nähny ton ja onko ollu hyvä?

Kohta ajattelin myös alkaa laskea matikkaa. Mulla on koeviikko siis päällä ja kaks koetta - filosofia ja ruotsi - takana päin. Ens viikolla olis matikka, hissa ja yhteiskuntaoppi. Tosin mulla on huominen vapaata :) Toivon että pääsen tosta filosofiasta läpi :D

4 kommenttia:

  1. Black Swan on ihan supersupersuper hyvä, suosittelen!! Ei se mikään sellai hyvänmielen leffa oo, mut tosi hyvin tehty & vaikuttava :-) Ja filsassa voi lätistä niin paljon omiaan, että ei kannata stressata! Kyllä siit aina läpi pääsee :--)

    /Noora

    VastaaPoista
  2. Emma and Noora - Mäki luulen niin, kaikki sanoo et se on tosi vaikuttava leffa! :) No sitä mä siinä kokeessa lähinnä teinki, toivottavasti mun turhuudet palkitaan. :-D Hope so!

    VastaaPoista
  3. Mulla oli sama homma filsan kaa, "toivottavasti pääsen siit läpi". Kirjotin kokeeseen esseeseen jotain niin p*skaa. Ja no ysi sieltä rapsahti?! Mitä :-D Saatat yllättyä ;-)

    VastaaPoista
  4. saranas - Haha, toivon et noin käy mullekki! :-D Kelpais, nimittäin se mun essee oli jotain.... ihan omaa luokkaansa :D

    VastaaPoista