27. kesäkuuta 2010

Love. It's sacrificing for someone you love







hehee, söpöt hiukset ja poikaystävän ehkä hiukan suuri huppari







Juhannuksena tosiaan lähinnä oltiin vaan poikaystävän kanssa eikä tehty oikeestaa mitää (..paitsi syötii mut joo). Lauantaina kuitenki lähettii Juhon veneellä veneilee kaveriporukalla. Meit oli viis mukana - minä, poikaystävä, Juho, Riku ja Aino. Oltii siis keskenämme joku 6 tuntii veneilee.
Alkuperänen suunnitelma oli mennä Suomenlinnaa, mut siellä ei ollu tilaa veneelle, ni noi päätti et lähetää Pihlajasaaree (?). Käytiin siellä syömässä yhessä ravintolassa. Ruoka oli kuitenki hyvää ja täytti vatsan. :-) Oltiin siellä viel vähä aikaa rannalla hengailemassa ja lähettii sit lopulta kotia kohti. Oli aika muksa päivä!=)
Joskus ois myös tarkotus lähtee ihan yöreissulle tolla Juhon veneellä.

Lähen huomenna muuten sinne riparille isoseks. Tuun sieltä vasta 5.7. joten postauksia ei oo tulossa viikkoon ainakaan. Paitsi jos saan nyt hullun inspiksen ajastaa jotain, mut epäilen vahvasti. :-D Laitan sit kuvia sieltä riparilta, ku tuun takasin. Pitäkää kivaa täällä, ku mä jeesustelen! :-)

ps.
vitsi mikä kilometripostaus ja kuvapläjäys, hehheh..

3 kommenttia:

  1. dude muistakaa kertoo mullekki ku lähette enskerral veneilee! en oo nähny teitä ikuisuustee ja olis ihan super! (: Soitellaa ja nähää joku päivä (:

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan mahtavii kuvii !!! =)

    VastaaPoista
  3. Pinkku - Jooo mä yritän muistaa ! :) juu soitellaa!
    Uniqua - Kiiitos tosi paljon!(=

    VastaaPoista