8. toukokuuta 2010

Someone told me love will all save us. But how can that be, look what love gave us


Tänään oon mm. ollut treeneissä, ihastellu niitä poikaystävän antamia kukkia, leiponut ihan törkeesti pullaa (korvapuusteja, voisilmäpullia ja normipullia), lukenu blogeja, ostanut mansikoita (joita ei tosin saa syödä ainakaa vielä, höh!). Löysin tänää muuten pari tollasta bandana-huivia meijän asustekätköistä. Pienenpänä käytin noita melkeen aina, tosin huivina. :>

Kohta pitäis alkaa leipoa äitienpäivä kakkua, tai no tehdä se pohja ja huomenna sit koristelen sen. :-) Huomenna ois tarkotus olla varmaan kotona ja ehkä käydä yhessä kahvilajutussa ja tanssimassa.

ps. tsekatkaa tämä!

4 kommenttia:

  1. Pst, sinulle olisi haaste blogissani (http://eveleen88.blogspot.com/2010/05/will-someone-ever-get-my-twisted.html), kiva, että olit jotain kautta eksynyt kommentoimaan :)

    VastaaPoista
  2. eveleen - Joo kiiitos, yritän muistaa tehdä ton!=)

    VastaaPoista
  3. kivoja kuvia! ja mieki käytin just tollasia huiveja joskus ala-asteella aina, nyt oon sit taas innostunu uuestaan ja tekis mieli ostella noita kaikissa ihanissa väreissä :D

    VastaaPoista
  4. Nipsulintu - Kiiiitoksia! Joo must tuntuu et se oli sillon kyl muotii. :-D Joo älä vaa, mut onneks meil on noit viel aika paljon :)

    VastaaPoista