12. tammikuuta 2011

Vi kommer, Sverige!






Vielä pari kuvaa sieltä kylpylästä, lähinnä siitä huoneesta. :) Aika kökköjä on kyllä ja oon aika muikeen näkönen, ku hengailin siel huoneessa lökärit ja poikaystävän huppari päällä. :-D

Huomenna se sit ois - lähtö ykkösristeilylle!! :) Lähdetään siis torstaina ja tullaan takasin lauantaina. Suoraan koulusta sit terminaaliin ja se on menoks! Toivottavasti tulee hyvä reissu, onhan tota odotettu jo hyvän aikaa=) Yritän tässä nyt vielä pakkailla ja sellasta, mut kaikki tärkeimmät on jo mukana (lue: ruokaa). Ja kameraa en turvallisuussyistä ota ollenkaan mukaan. :-DD Pitäkää te kivaa täällä, mäki yritän siellä!

5 kommenttia:

  1. Oijoivoi fisulinssi. :D Utelempa nyt vähän, minkä mallinen toi sun kameras on, ja oliks toi objektiivi kallis siihen? :o Ittekin oon kuolannu tommosta objektiivia jo jonkin aikaa, mutta enpä oo vielä raaskinu ostaa niin ois kiva tietää paljon tolla on sitten ollu hintaa. =)

    VastaaPoista
  2. on se nea kyl kaunis,ps.millo mennää kuvailee?

    VastaaPoista
  3. 11na - Jees! No siis mulla on toi Canonin EOS 500D ja objektiivi fisuks oli aika halpa, 249€. Normaalistihan fisujen hinnat pyörii jossain kuudessa sadassa, ellen ihan väärässä oo. Mut kannattaa ihmees ostaa, toi on todellakin hintansa väärtti! :)
    Villski - Hihii, itse olet! :) mennää täs joku kiva päivä, vaik koulun jälkee tai joku vkl!(=

    VastaaPoista
  4. :) tididi ! joo kuullostaa mahtavalta ;)

    VastaaPoista