12. heinäkuuta 2010

Kaikki mulle nyt heti


Tiettekö, en oo yhtää lämmenny puukengille eli clogseille, mut nyt ku olin pari päivää töissä ja kattelin siel uusii kenkii, ni päätin ihan muuten vaa kokeilla noita yllä olevii kenkii. Ja ne oli iiiiiiihanat!! Oikeesti ne näyttää jaloissa niiiin kivoilta ja tuntuu kans mukavilta=) oikeesti tykkäsin ihan sairaasti. Mietin et voisin ehkäpä ostaa noi, hintaa noilla on 69€, mut ite en joutuis maksaa noin paljoo..
Mut sit kysymys ois, et miten oikeen yhdistelisin noita? Noi näyttää kyl kivoilt pelkästä legginssien kanssa, ettei välttämät tarvis laittaa mitää kummempii, mutjoo. Heittäkää ideoita ! :) Ja mitä mieltä ite ootte noista?

ps. noi näyttää ihan erilaisilta jaloissa ku kuvassa tai esillä. :-D

2 kommenttia:

  1. Ite kans en oo yhtään innostunu noista puukengistä, ja nääki näyttää melko massiivisilta (tietenki ois sit eri asia miltä ne näyttäis jalassa). Mut ite varmaan yhdistäisin näihin jotkut melko rennot, ei hirveen pitkät shortsit, niukan paidan ja jonkun vähän löysemmän neuleen/jakun/vastaavan.

    VastaaPoista
  2. badtemper - Joo tollai ne näyttää ja oikeestaan hyllyssäki, mut sitku kokeilin niitä, ni ei ne mun mielest sillon näyttäny enää niin massiiviselta. =) Sen takii just tykkäänki noista. Juu kiitti vinkeistä!=)

    VastaaPoista